Preporučujemo Vox Feminae

Preporučujemo Vox Feminae

Vox Feminae podržava i prezentira rad umjetnica, poduzetnica, građanskih inicijativa, nevladinih udruga i drugih rodno osviještenih i društveno odgovornih skupina i pojedinaca kroz internetski portal voxfeminae.net, video produkciju, video i web usluge,  edukacije, savjetovanja i Vox Feminae festival (2011, 2010).

 

Za posjetu web portalu Vox Feminae kliknite ovdje

 

Internetski portal Vox Feminae u sadašnjem je obliku postavljen 21. 12. 2010., nakon restrukturire portala cunterview.net, koji je djelovao od 2006. Tekstovi koje objavljujemo obuhvaćaju prikaze, recenzije i osvrte na kulturne i društvene događaje i fenomene, vijesti i komentare vezane uz kulturu, politiku i medije, intervjue i razgovore s umjetnicama, teoretičarkama, aktivisticama, poduzetnicama i svima onima čiji je rad bitno učiniti što vidljivijim.

Vizija: Društvo u kojemu odluke ravnopravno donose žene, muškarci i i oni/e koji ne priznaju rodnu binarnost, a koje poštuje i provodi principe sklada, samoodrživog razvoja i obilja za sve.

Misija: Povećanje vidljivosti i utjecaja žena koje svojim radom doprinose stvaranju društva rodne ravnopravnosti i svojim primjerom potiču društveno odgovorno funkcioniranje.

Kao medij, prostor, platformu i festival, Vox Feminae karakterizira angažirano kulturno, medijsko i  društveno odgovorno djelovanje, stvaranje i poslovanje.

Također vam se može svidjeti…