Fondacija CURE objavljuje javni poziv za prikupljanje ponuda za iznajmljivanje prostora za održavanje radionica i projekciju filmova na području općine Novo Sarajevo

Fondacija CURE započela je implementaciju projekta “Siguran prostor za mlade” (u daljem tekstu: Projekt) podržanog u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz podršku Općine Novo Sarajevo. Cilj ovog projekta je osnažiti srednjoškolce/ke u općini Novo Sarajevo, te potaći njihovo aktivno sudjelovanje i stvaranje sigurnog okruženja za sebe i svoje vršnjake/inje. Kroz različite aktivnosti poput radionica, online kampanja i filmskih projekcija, mladima se pruža osnovno znanje o rodu, vršnjačkom nasilju, cyberbullyingu te drugim oblicima nasilja i diskriminacije.

Kao dio projektnih aktivnosti planirano je održavanje šest radionica i projekcija dva tematska filma. Iz tog razloga, potrebno je iznajmiti prostor na području općine Novo Sarajevo u kojem će oko 40 učenika/ca srednjih škola sa područja općine Novo Sarajevo prisustvovati i učestvovati u planiranim projektnim aktivnostima.  

Potrebni uslovi

  • Odgovarajući prostor u kojem se može održati  šest (6) radionica i projekcija dva filma u periodu od marta do novembra 2024. godine za oko 40 učenika/ca na području općine Novo Sarajevo
  • Dostupnost prostora u trajanju najmanje devedeset minuta
  • Odgovarajuća oprema (projektor, stolovi, stolice)
  • Dostupnost prostora uključujući datume i radno vrijeme.

Način prijave

Zainteresirani/e ponuđači moraju dostaviti sljedeće dokumente/informacije kako bi dokazali svoje kvalifikacije:

  • Opis prostora i tehničkih uslova odnosno opreme i dostupnosti navedenih u tački II
  • Finansijsku ponudu – fiksni iznos

Evaluacija prijava

Fondacija CURE primjenjuje pravedan i transparentan postupak odabira koji uzima u obzir tehničku i finansijsku ponudu. Ponuđači će biti evaluirani korištenjem kumulativne analize koja uzima u obzir kombinaciju kvalifikacija i finansijske ponude. Ugovor će biti dodijeljen ponuđačima  čija je ponuda evaluirana i utvrđena kao:

Odgovarajuća/usklađena/prihvatljiva.

Kako se prijaviti?

Prijave s popratnom dokumentacijom trebaju se poslati do 18. marta 2024. putem e-maila na: Enida@fondacijacure.org

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Sve prijave će se tretirati s najstrožim povjerenjem.

Također vam se može svidjeti…