Dobrodošle na CURE seminar “Ženska ljudska prava”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na seminar pod nazivom “Ženska ljudska prava” koji će se održati od petka, 19.11.2010. godine do nedjelje, 21.11.2010. godine u Sarajevu.

Seminar je namijenjen svim mladim ženama, koje žele da na zanimljiv način se upoznaju sa osnovnim pojmovima ženskih ljudskih prava, ženskom istorijom, kako da kroz interaktivni rad se kritički posmatra savremeno bosanskohercegovačko društvo iz prizme rodne jednakosti i sa još pojmova koje nude CURE kroz sadržaj radionice.

Fondacija CURE organizuje seminar nakon što su rezultati istraživanja pokazali da je najtraženija tema “Ženska ljudska prava”. Edukacija koju smo dizajnirale odvija se u trajanju od dva  dana, a metod rada uključuje kratke prezentacije, rad u grupama i istraživanje, radionice i dodatne aktivnosti (filmovi, istraživanja, itd.)

za web

Program je dizajniran za lični rast polaznica, koji osigurava individualno učenje kao i rad u timu, te siguran prostor u kojem svaka prima podršku, potiče kreativnost i orginalnost svake učesnice.

PRIJAVNICU MOŽETE PREUZETI OVDJE

Popunjenu prijavnicu posaljite na mail info@fondacijacure.org ili vedrana@fondacijacure.org

ili poslati na fax 033 713 – 610

Prijave  šaljite do 16.11.2010. godine do 17.00 sati

Troškove seminara, smještaj, hranu i piće, kao i refundaciju putnih troškova snosi Fondacija CURE. Aplikaciju za prijave na trening  šaljemo u nastavku.

Seminar će se održati u hotelu Hollywood na Ilidži (Sarajevo).

Za učesnice, kojima je potrebno spavanje, obezbjeđeno je u istom hotelu.

Više informacija o hotelu možete naći na linku:  http://www.hotel-hollywood.com.ba/

Zvanično sa radom počinjemo 19.11.2010. godine u 14:00 časova.

Napomena: * Dnevni red i detalje šaljemo prijavljenim učesnicama.

* Seminar se održava zahvaljujući podršci Fondacije Kvinna till Kvinna.

Također vam se može svidjeti…