Prijavite se na PitchWise radionice!

Prijavite se na PitchWise radionice!

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas na svima prepoznatljiv feministički PitchWise (PW), festival ženske umjetnosti i aktivizma u BiH, koji okuplja umjetnike/ce i aktiviste/kinje različitih generacija diljem države i svijeta. Ove godine po šesti put održat će se PitchWise, od 08. do 11. septembra 2011. u Sarajevu.

Povrh besplatnog i dostupnog programa, PitchWise tim i ove godine nudi radionice i razgovore, diskusije o bitnim temama za stvarnost i uspjeh žena u BiH i regiji. Ohrabrujemo vas da nakon što pregledate program, odaberete vama interesantne radionice i prijavite se čim prije radi ograničenog prostora.

  • Lepa Mlađenović    Radionica za djevojke „Sigurne, snažne, svoje“ (četvrtak, petak i subota; 15:00–18:00)
  • Senada i Sanela Pinjić – Umjetnička radionica „Kreativno druženje i izražavanje“, koje uključuju slikanje i origami (četvrtak i petak; 15:00-18:00)
  • Hanna Wildow – “Realne vizije i vizionarske stvarnosti“ (subota; 15:00–18:00)
  • Zorica Nikolić i Vesna Bujošević – Pozorišna radionica (subota i nedjelja; 10:00–13:00) koja će rezultirati scenskim izvođenjem učesnica.

o    Tea Hvala – Radionica „Kolektivno pisanje feminističko – queerovske naučne fantastike“ (petak, 15.00 – 18.00)

o    Ševko Bajić – „Vođenje meditacije – Način da komuniciramo sa našim unutarnjim bićem i obogatimo svoj svakodnevni život“ (subota i nedjelja; 15:00–18:00)

Radionice će se održavati u prostorijama Centar za kulturu Sarajevo u ul. Jelića , Sarajevo

Radujemo se ako ćemo i ove godine imati priliku ugostiti vas na PitchWise festivalu, i stoga molimo da ispunjenu Prijavnicu pošaljete na adresu Fondacije CURE najkasnije do ponedjeljka, 05. septembra 2011. do 17:00 sati.

Prijavnice primamo na email adresu info@fondacijacure.org

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

 

Također vam se može svidjeti…