Kako prodati svoj proizvod na tržištu

Kako prodati svoj proizvod na tržištu

Šta sve trebaju znati žene koje su preživjele nasilje kako bi svoje projektne ideje uspješno plasirale na tržište i samim time i postale ekonomski nezavisne i uspješne žene teme su drugog kruga edukacija u okviru inicijative „Reci NE nasilju, reci DA ekonomskoj nezavisnosti!“

Trening će biti održan u Hotelu Bosnia 26.11.2013. godine u Sarajevu sa početkom u 10:00 h,  a edukciju će voditi Haris Avdić, menadžer Sparkasse bank u BiH

Inicijativa Reci NE nasilju, Reci da ekonomskoj nezavisnosti podržana je od strane Američke ambasade u BiH Office of public Affairs i Sparkasse banke BiH, a provode ga Fondacija CURE i Udruženje INFOHOUSE. Do sada su obezbjeđena sredstva u iznosu od 20.000 USD za start up poslove žena, žrtava nasilja.

Ova inicijativa  je nadogradnja projekta Interventni fond za žensko poduzetništvo koji od 2011. godine novčano i edukativno pomaže nezaposlenim ženama da steknu ekonomsku stabilnost.

Odabir ovogodišnjih korisnica, žena koje su preživjele nasilje, izvršen je uz veliku podršku partnerskih organizacija Fondacija lokalne demokratije i Udruženja MEDICA Zenica  koje već godinama vode sigurne kuće te kroz psihosocijalnu pomoć omogućavaju ženama i djeci da izađu iz kruga nasilja i ekonomski se osamostale.

Pozivamo Vas da medijski podržite našu kampanju te putem Vašeg medija sudjelujete u afirmaciji žena koje su preživjele nasilje kao poslovnih i uspješnih žena.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Eminu Velagić Fondacija CURE putem telefona +387 (0) 33 20 75 61 ili putem e-maila: emina@fondacijacure.org ili Eminu Bečić  Udruženje INFOHOUSE putem maila: emina@infohouse.ba ili na putem telefona: +387 (0) 33 20 93 04.                                      

Unaprijed zahvalne,

                                                                                 

Također vam se može svidjeti…